Maskinførerne er pjattede med Cat 301.8 minigravemaskinen

Cat 301.8 minigravemaskine i 2 tons klassen

En af de maskinførere, som har prøvekørt maskinen, er Benjamin Madsen fra B.M. Grave og Anlæg i Roskilde. Han blev hurtigt overbevist og har efterfølgende købt maskinen inkl. trailer. Leveret med blandt andet aircondition, LED lamper, Tiltman fæste med hydraulisk hurtigskifte samt skovlpakke.

Væk med styrestænger og pedaler
– Maskinen er så langt foran alle andre i denne størrelse. Nu er jeg også en person på 2 m, og så er det genialt bare at kunne afmontere styrestænger og pedaler. Det giver så meget mere plads i kabinen, når de er væk, og jeg kan køre den med joystikket, siger Benjamin Madsen.

Efter en kort demo købte Benjamin Madsen både maskine og trailer

Benjamin Madsens gamle chef sagde stop for godt et år siden, og så tog Benjamin Madsen springet som selvstændig.  Firmaet beskæftiger sig med belægning, afretning, kloakering og ellers alt i graveabejde.

– Til disse typer opgaver er det super godt, at jeg kan tilpasse indstillingen af hydraulikken individuelt til, hvordan jeg bedst kan køre maskinen i forhold til hastighed og responstider, lyder det fra Benjamin Madsen.

Cats nye minigravemaskine i 2 tons klassen fra next generation linjen – Cat 301.8 – får topkarakterer. Det viser en ny undersøgelse, som Zeppelin Danmark har foretaget.

Lige nu drager minigravemaskinen på demotur og er til kristisk vurdering hos forskellige maskinførere jævnt fordelt i hele Danmark. Tilbagemeldingerne herfra taler sit tydelige sprog. Maskinførerne er imponerede.

Indfrier forventningerne
Maskinførerne giver maskinen karakter blandt andet i forhold til ydeevne, komfort, kvalitet og design. De kan give karakter fra 1 – 5, hvor 1 er meget utilfreds og 5 er meget tilfreds. 20 maskinførere har indtil nu prøvekørt maskinen, og alle 20 maskinførere giver maskinen 4 eller 5 i deres bedømmelse.undersøgelse.jpg

– Vi ser en meget tydelig bekræftelse på de forventninger, vi som leverandør havde til maskinen inden lanceringen. Vi kan se, at Cat har lyttet til kunderne og derefter designet en helt ny maskine fra bunden med nye funktioner, som giver mening og værdi for kunderne. Blandt andet joystickstyring og tippebar kabine. Vi kan konstatere på baggrund af vores undersøgelse, at Cat har ramt rigtigt, siger marketingkoordinator Lars R. Poulsen, Zeppelin Danmark A/S.