Maskinførere fik genopfrisket brugen af teknologier og hjælpeprogrammer på democentret i Skejby

Maskinførere fra Aarsleff modtager undervisning i Cats gravemaskiner

Det første af tre hold maskinførere fra Aarsleff til førertræning i Cats gravemaskiner

Zeppelin underviser maskinførerne i at bruge de avancerede teknologier

Det første af tre hold maskinførere fra Aarsleff – otte maskinførere og to maskininstruktører – fik for nylig opfrisket deres viden, om hvordan de bedst udnytter teknologierne og funktionerne i Cats gravemaskiner.

Selvom nogle af maskinførerne allerede havde kørt en del timer i deres maskine, så var der alligevel nogle af de mange funktioner på de avancerede maskiner, der trængte til at blive belyst. De fik således en gennemgang af alle assistprogrammerne samt hjælp til, hvordan de selv hurtigt kan justere nogle indstillinger og dermed tilpasse maskinen efter den enkelte maskinførers behov og ønsker.

Der var en god dialog, og Zeppelins instruktør, Jørn Nørgaard besvarede maskinførernes spørgsmål og tog hånd om de udfordringer, som maskinførerne støder på i hverdagen.

– Netop Cat´s Next-Gen gravemaskiner har så stor mængde ny teknologi, at det vil være en udfordring for de fleste at anvende assistprogrammerne og indstillingsmulighederne, som fx elektronisk forstyring giver, uden en instruktion, siger instruktør Jørn Nørgaard, Zeppelin Construction.

– Og hvis maskinføreren ikke anvender dele af den brede pakke i en periode, kan han blive i tvivl om, hvordan det nu lige er, at han får aktiveret de forskellige funktioner, lyder det fra Jørn Nørgaard.

Melder der sig flere spørgsmål hos maskinførerne, efter de er vendt tilbage til hverdagen, kan de trække på Zeppelins telefoniske support.

Instruktør Jørn Nørgaard, Zeppelin Construction
Instruktør Jørn Nørgaard, Zeppelin Construction

Zeppelin tager dig i hånden

Har du af og til svært ved at falde i søvn? Det kan vi godt forstå. Der er mange ting at holde styr på, når man arbejder som entreprenør. Hvor koster det at grave ud til en kloak, et stykke landevej eller en byggegrund? Og hvad gør du, hvis du nu får et nedbrud på en eller flere maskiner?

Zeppelin Danmark er officiel forhandler af Caterpillar i Danmark. Vi tilbyder dig Danmarks bedste mekanikere. Danmarks bedste kvalitet. Og Danmarks bedste service- og teknologiløsninger.

På vores democenter hjælper vores dygtige instruktører dig med at lære maskinen og dens teknologier at kende. Her kan du i ro og mag afprøve maskinen, inden du får den leveret. Vi tilpasser maskinen og svarer på dine spørgsmål.

Vi tilbyder dig fremtidens maskiner og et service set-up, der giver dig ro i maven og en rolig nattesøvn.

Zeppelins historie går helt tilbage til 1908, hvor Ferdinand Graf von Zeppelin grundlagde Luftschiffbau Zeppelin. Det, som du formentlig kender som en Zeppeliner – et luftskib. Graf Zeppelin var visionær og innovativ og nåede sine mål med hårdt arbejde og viljestyrke. Og det er disse værdier, der den dag i dag kendetegner Zeppelin.  Siden 1954 har Zeppelin været officiel forhandler af Caterpillar og beskæftiger i dag cirka 10.000 medarbejdere på verdensplan.

Skal du være en del af Zeppelins historie i fremtiden?

Zeppelin Danmark. Vi skaber løsninger – sammen.