Med en serviceaftale holder maskinen længere

Entreprenør og kloakmester P. Jensen holder til i Ikast, men dækker ellers hele landet. Firmaets typiske opgaver er at grave ud til sokler til nybyggeri og store haller samt kloakering. Men der er også plads til de lidt mere anderledes opgaver. Som nu denne på Thorsvej i Aarhus.

Geotekniske undersøgelser

Et gammelt gasværk skal rives ned, hvorefter der vil blive opført lejligheder på stedet. Men før man kommer så langt, skal der foretages en række undersøgelser af jordbundsforholdene. Og her er det, at Peter Jensen kommer ind i billedet.

– Jeg skal udgrave en række mindre huller, så teknikerne kan tage prøver af jorden. Det er faktisk første gang i dag, jeg selv skal køre maskinen, siger Peter Jensen.

Ingen tvivl hos Peter Jensen: – Jeg skulle have en Cat maskine igen

Et godt tilbud

Han har netop købt en ny Cat 302.7D mini gravemaskine, som afløser for den Cat gravemaskine, han købte for 7 år siden.

– Jeg undersøgte selvfølgelig markedet, da jeg skulle have en ny, men jeg har jo været godt tilfreds med den gamle. Sælgeren gav mig et godt tilbud, og så slog jeg til. Også fordi, den har den funktion, at man kan arbejde med dozerbladet i flydestilling, siger Peter Jensen.

Maskinen holder længere med en serviceaftale

Maskinen er købt med serviceaftale og automatisk smøreanlæg.

– Så ved jeg, at jeg får det gjort. Jeg behøver ikke at gå og huske på at få den smurt. Det klarer den selv. Det samme gælder for service. Når jeg har en aftale på det, så går det hele af sig selv. Maskinen får den service, den har brug for, og så holder den længere. Jeg har set maskiner, som ikke er blevet løbende vedligeholdt, og det kan tydeligt ses på dem, lyder det fra Peter Jensen.

Peter Jensen udgraver huller til geotekniske undersøgelser
Entreprenørfirmaet P. Jensen har arbejdsopgaver i det meste af Danmark
Udgravning af huller til geotekniske undersøgelser på Thorsvej i Århus
Peter Jensen arbejder med maskinen for første gang, siden han købte den