Nyt topmoderne båndrum åbner i Skejby 

Michael Larsen,formand i Skejby, klipper snoren til det nye båndrum hos Zeppelin Construction i Skejby

Med det nye båndrum kan vi – ud over at lave bånd på Caterpillars maskiner –  også tilbyde at skifte skoplader og kæder på andre mærker. Michael Larsen, formand i Skejby klipper “snoren”.

Vi har i dag klippet “snoren” og åbnet vores nye båndrum

Vi står i dag med et topmoderne båndrum, som i samarbejde med medarbejderne er blevet indrettet efter erfaring fra tidligere båndrum. Vi har lagt stor vægt på ergonomiske værktøjer, som skal gøre det lettere og mindre belastende for mekanikerne.

Samtidig er der en semiautomatisk hydrauliknøgle, som selv spænder boltene moment og efterspænder 120 grader, jf. forskrifterne fra Caterpillar eller andre maskinleverandører.

Båndrummet er indrettet med fx udsugning/luft/ilt og med gas lige ved hånden, lige meget hvor på bænken mekanikeren arbejder.

Hydrauliknøglen er blevet modificeret hos Caterpillar´s underleverandør inden levering til Zeppelin. Den fremstår med den nyeste elektronik og PLC styring. Udover den elektroniske opdatering er den blevet monteret med nye hydraulikslanger og ventiler.

Med det nye båndrum kan vi – ud over at lave bånd på Caterpillars maskiner –  også tilbyde at skifte skoplader og kæder på andre mærker.