OKNygaard sætter farten i vejret med Cat 906H

OKNygaard sætter farten i vejret med Cat 906H

Med fem nye Cat 906H kompakte gummihjulslæssere ruster OKNygaard sig til den stigende efterspørgsel efter virksomhedens ydelser.

– Vi havde i forvejen nogle ældre maskiner, vi skulle have skiftet ud, og så nu, hvor der er begyndt at komme mange ordrer ind, tænkte vi, at vi lige så godt kunne tage skridtet fuldt ud, siger projektchef Morten Petersen, OKNygaard.

Med de fem nytilkomne Cat 906 maskiner er OKNygaard nu oppe på otte af slagsen.

Både til vinter…
– For os er denne model meget attraktiv. Det er den, fordi den er en af de hurtigste på markedet, og det er vigtigt, når vi bruger dem til vores snerydningsopgaver, siger Morten Petersen.

…og sommer
OKNygaard beskæftiger cirka 350 medarbejdere med afdelinger over hele landet og udfører vedligehold for mange større firmaer. Virksomheden anlægger blandt andet torve, parkeringsområder, gårdhaver m.m. og det er her, at Cat 906´eren også kommer virksomheden til hjælp. Når snerydningsarbejdet er ovre, og sommerhalvåret sætter ind med diverse anlægsopgaver, trækker 906´eren i ”sommertøjet”.

– Så bruger vi den til forskelligt flise- og jordarbejde. Og her er den gode indstigningshøjde en stor fordel. Den er nem og hurtig at komme ind og ud af, og det betyder meget for os med det arbejde, vi udfører med den, siger Morten Petersen.

Fakta:
Den unikke stabilitet og høje førerkomfort er bare nogle af grundene til, at Cat 906H2 er Danmarks mest solgte kompaktlæsser. Alle maskiner i H2 leveres som standard med udstyr som bl.a. luftafjedret sæde med varme, skovlaffjedring, 35 km/t transmission og traction control. Motoreren er en Cat 3.3B, der yder 69 hk.