Oplev mere benplads og nemmere serviceforhold på Have & Landskab

Cat 301.8 minigravemaskinen har det hele og mere til

Stjernen på Pon Equipments stand på Have & Landskab 2019 er uden tvivl den nye generation af Cat 301.8  mini gravemaskinen. Som noget helt nyt og banebrydende er joystikkene nu elektriske, og derfor kan føreren justere både hastigheder og prioritering imellem hver bevægelse i maskinen.

– Maskinføreren kan nu nemt og hurtigt indstille maskinen, efter hvilken opgave han laver. Samtidig kan maskinføreren med et enkelt tryk på en knap i det ene joystik skifte om til at køre undervognen via venstre joystick og dozerbladet via højre joystik. Føreren kan endda afmontere kørepedalerne og derved få masser af benplads, siger produktchef Bo Mikkelsen, Pon Equipment.

Få et tilbud på Cat 301.8 – klik her

Men det er ikke det eneste. En vippebar kabine, som nemt kan tippes op ved at fjerne nogle få bolte, giver adgang til alle vigtige servicekomponenter på under 5 minutter.

– Og så er der bluetooth opkobling til telefon, DAB radio,affjedret sæde og ikke mindst kan man nu, som tilvalg, få aircondition, siger Bo Mikkelsen.

Gæsterne på standen kan prøve alle de nye funktioner af i virkelighen. Vi etablerer et demo-område, hvor du kan prøvekøre maskinen. Vi udstiller også en Cat 259  læssemaskine på bånd med mulcher og  box blade, som gør den til en sand multimaskine med mange anvendelsesmuligheder.

Med en Box Blade fra Cat omdannes læssemaskinen hurtigt og nemt til en mini grader. Den er velegnet til afretning på mindre veje, stier og grønne områder med mulighed for afretning både frem og tilbage med det indbyggede dobbeltblad. Box blade kan implementeres med 2D/3D maskinstyring.