Opvarmet kabine i Cat 335 gravemaskine giver en god start på arbejdsdagen

Maskinfører Kurt Jespersen, ROP (tv) og Stig Nielsen, Zeppelin Construction

Maskinfører Kurt Jespersen (tv) fra ROP A/S har fået en Cat 335 gravemaskine med Cat TRS23 og 3 nye skovle fra JST.

Maskinfører Kurt Jespersen fra ROP A/S har fået en Cat 335 gravemaskine med Cat TRS23 og 3 nye skovle fra JST. Med fjernbetjent tænding af arbejdslys og oliefyr, så maskinen er varm og oplyst, når han møder ind til en ny arbejdsdag. Maskinen er leveret med en række standardfunktioner såsom Earthworks, autograde og assist funktioner, som han fik testet og afprøvet på vores democenter i Skejby af vores demonstratør Stig Nielsen (th på billedet).

💪 Cat 335 standard:

Cat 335 gravemaskinen hæver barren for ydeevne og brændstofeffektivitet for gravemaskiner i 30 tons klassen. Med branchens højeste niveau af standard fabriksteknologi, ny førerkabine med fokus på førerkomfort og produktivitet plus lavere brændstof- og vedligeholdelsesomkostninger

👉 275hk

👉 10, 64 m rækkevidde

👉 36.200 kg

👉 6,99 m gravedybde

Kurt Jespersen er en rutineret maskinfører, og han var meget tilfreds med sin nye maskine. Men også for, at det var muligt at prøve maskinen og dens funktioner af i ro og mag inden leveringen.

Af øvrigt udstyr kan bl.a. nævnes:

  • Automatisk klimaanlæg
  • Håndfri Walkie Talkie og svanehals
  • LED lyspakke
  • Brændstoffyldepumpe med autostop
  • Centralsmøresystem
  • 360 graders “Bird-view” kamera

ROP A/S

ROP A/S udfører jord-, kloak-, og anlægsarbejde, borede fundamenter og naturgenopretning.

Virksomheden er en miljøbevidst virksomhed, hvilket betyder at der er stor fokus på miljøet, og at de tager ansvar, ved at anvende de nyeste maskiner med de nyeste motorer og lavt brændstofforbrug. ROP´s maskiner er udstyret med den nyeste GPS-teknologi, der sammen med firmaets dygtige maskinførers viden, kan udføre arbejdet og sikre, at de ikke flytter unødige mængder materialer. (www.rop-as.dk)

Cat 335 gravemaskinens funktioner afprøves inden levering