Ferry

Færger og krydstogtskibe

Punktlighed, kontinuitet og pålidelighed er vigtige faktorer, når du arbejder i færge- og krydstogtbranchen. Dine kunder er jo afhængige af dig og dit fartøj. For at sikre den slags pålidelighed har du brug for en pålidelig motor. Opdag, hvad Zeppelin Danmark og Caterpillar-motorer kan gøre for dig.

DU KAN REGNE MED OS, SÅ DINE PASSAGERER KAN REGNE MED DIG

Dine passagerer skal kunne stole på, at du får dem frem til deres destination til tiden, hver gang. Hos Zeppelin Danmark forstår vi konsekvenserne, hvis dit fartøj ikke yder optimalt. Takket være mange års erfaring inden for maritime teknologier, ved vi præcis, hvad du har brug for. Caterpillars motorer testes og udvikles til stadighed for hele tiden at leve op til nye og skiftende krav til både teknologi og miljø.

ALTID EN SERVICEPARTNER NÆR DIG

Færge- og især krydstogtindustrien er meget international, og behovet for service kan opstå overalt i verden. Det er ikke noget problem, for med ikke færre end 2.200 Cat-servicesteder verden over, er der altid en servicepartner i nærheden af dig. Og hertil kommer, at Zeppelin har et hold af rejsende teknikere, der står parat til at servicere vores kunder – når som helst og hvor som helst behovet for service måtte opstå.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET GÆLDER STABIL ENERGIFORSYNING

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os