Train_Railway

Jernbane-væsen

I transport- og logistiksektoren er pålidelighed det centrale omdrejningspunkt; du skal kunne stole på dit udstyr på ethvert tidspunkt. Du ønsker at opnå den optimale indsættelse til den lavest mulige pris. Du ønsker at løse problemer eller større hændelser så hurtigt som muligt eller allerhelst undgå dem. Med Cat-motorer vil dit udstyr altid være i højeste beredskabstilstand, så du ubekymret kan koncentrere dig om det arbejde, der er vigtigt for din virksomhed.

ONLINEOVERVÅGNING OG VEDLIGEHOLDELSE

For at sikre dine motorers pålidelighed, giver Cat dig mulighed for at overvåge din flåde online. Du får en realtidsindsigt i dine motorers tilstand og bliver umiddelbart opmærksom på eventuelle problemer. Dette giver dig mulighed for at optimere din flådestyring og arbejde så effektivt som muligt. Vi kan også støtte dig med vedligeholdelsesprogrammer, og du kan regne med service 24/7, hurtig respons og hurtig levering af reservedele.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET GÆLDER MOTORER OG GENERATORER TIL LOKOMOTIVER

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os