sleep_en_offshore

Slæbebåde og offshore-fartøjer

Kraftige slæbebåde og offshorefartøjer er udstyret til at udføre selv det hårdeste arbejde. Deres arbejdsområde omfatter alt fra at slæbe store genstande som boreplatforme, ankre, flydedokker og -kraner til at tilbyde støtte til vindenergi- og oprensningsbranchen. Alt dette hårdføre arbejde kræver yderst pålidelige motorer. Men skibsmotorerne skal også kunne fungere korrekt med lav og høj belastning. Og det er præcis det, Caterpillar-motorer udmærker sig ved.

AL DEN TRÆKKRAFT DU HAR BRUG FOR

Du kan bruge Caterpillars skibsmotorer til at flytte de tungeste laster under de sværeste betingelser. Vores pålidelige high speed og medium speed motorer giver dig al den trækkraft, du har brug for, både i havne og i terminaler. Vores motorer er særligt velegnede til skibe, der har brug for varierende mængder af kraft til acceleration, slæb og manøvrering.

FEJLSLAG ER IKKE EN MULIGHED

Zeppelin Danmark vil ikke kun hjælpe dig med at vælge den rigtige Cat-skibsmotor eller -generator. Vi har en ‘nulfejlsfilosofi’, hvilket betyder, at fejlslag ikke er en mulighed. Med vedligeholdelsesaftaler, onlineovervågning og certificerede serviceingeniører sikrer vi dig maksimal oppetid. Sammen kan vi udvikle bæredygtige og altid finde det bedste fit for din virksomhed.

3 GRUNDE TIL AT SAMARBEJDE MED OS NÅR DET GÆLDER SLÆBEBÅDE OG OFFSHORE-FARTØJER

Zeppelin - bæredygtighed

Lave emissioner, mindre brændstofforbrug

● Reducer dit miljømæssige fodaftryk
● Motorerne opfylder alle de seneste emissionskrav
● Maskinerne har en lang levetid. Brugte maskiner kan nemt repareres med nye dele.

Motor_Service_WEB

Fremragende global service

Teknisk support 24/7
Dag og nat, syv dage om ugen, året rundt.

Avancerede teknologier
Undgå unødig nedetid ved at benytte dig af vores serviceprogrammer.

Brug mindre tid på vedligeholdelse og reparation
Takket være vores fleksible servicekontrakter.

Par_test

Skræddersyede vedligeholdelsesaftaler

Vil du gerne altid kunne stole på din motor eller maskine? Så kræver det regelmæssig og rettidig vedligeholdelse af din motor eller maskine. Du undgår unødig nedetid samt de høje omkostninger manglende vedligeholdelse medfører. Ønsker du at blive helt fri for disse bekymringer? Til din nykøbte maskine eller motor, eller til din eksisterende Cat-maskine eller -motor, kan du nemt indgå en serviceaftale.

FIND DINE PRODUKTER NEDENFOR ELLER TRYK PÅ KNAPPEN FOR AT KONTAKTE OS.

Kontakt os