Projektleder Martin Olsen, Christiansen & Essenbæk: – Som en, der har været med i indkøbsprocessen, ser jeg positivt på, at man bygger maskinen op omkring Cat 

Cat 323 gravemaskine med højde- og krøjestop samt svingassist

Cat 323 gravemaskine leveret som standard med bl.a. “ease of use” teknologier, såsom højde- og krøjestop samt svingassist.

Cat 323 gravemaskine med automatisk højde- og krøjestop samt svingassist

Christiansen & Essenbæk A/S har købt en ny Cat 323 gravemaskine, som blev leveret, efter at maskinføreren havde været forbi vores democenter i Skejby for at lære maskinen bedre at kende.

– Vi fik en grundig vejledning til maskinen. Der forelå en fin drejebog for de basale ting, man bør kende til, lyder det fra projektleder Martin Olsen, Christiansen & Essenbæk.

Nogle af de ting, som maskinføreren bliver undervist i, er bl.a. maskinens vejesystem og maskinstyring.

Men også i de mange hjælpeteknologier som fx højde- og krøjestop samt svingassist. Værktøjer, der først og fremmest tilbyder maskinføreren en mindre stressende arbejdsdag, fordi maskinen automatisk ”holder øje” med forhindringer i maskinens arbejdsradius.

– Som en, der har været med i indkøbsprocessen, ser jeg positivt på, at man bygger maskinen op omkring Cat. Og forventer derfor at have fordel i, at komponenterne er bygget op til hinanden. I har været transparente i jeres fremgangsmåde og været behagelige at være i dialog med, siger Martin Olsen.

Zeppelin tager dig i hånden 

Har du af og til svært ved at falde i søvn? Det kan vi godt forstå. Der er mange ting at holde styr på, når man arbejder som entreprenør. Hvor koster det at grave ud til en kloak, et stykke landevej eller en byggegrund? Og hvad gør du, hvis du nu får et nedbrud på en eller flere maskiner?

Zeppelin Danmark er officiel forhandler af Caterpillar i Danmark. Vi tilbyder dig Danmarks bedste mekanikere. Danmarks bedste kvalitet. Og Danmarks bedste service- og teknologiløsninger.

Og så er vi til at tale med.

Gerne over en kop kaffe og en kage på vores democenter i Skejby.

Skal funktionerne i joysticket ændres? Vil du have en grundig introduktion til Cat Grade? Eller blive bedre til at udnytte maskinens teknologier? Det lytter vi selvfølgelig til og bygger en maskine, der passer til dig og dine behov.

Og lever vi ikke op til dine forventninger. Så ring, skriv eller kom forbi. Så finder vi ud af det – sammen. Vi sætter pris på de nære relationer og det tætte samarbejde.

Vi tilbyder dig fremtidens maskiner og et service set-up, der giver dig ro i maven og en rolig nattesøvn.

Zeppelins historie går helt tilbage til 1908, hvor Ferdinand Graf von Zeppelin grundlagde Luftschiffbau Zeppelin. Det, som du formentlig kender som en Zeppeliner – et luftskib. Graf Zeppelin var visionær og innovativ og nåede sine mål med hårdt arbejde og viljestyrke. Og det er disse værdier, der den dag i dag kendetegner Zeppelin.  Siden 1954 har Zeppelin været officiel forhandler af Caterpillar og beskæftiger i dag cirka 10.000 medarbejdere på verdensplan.

Skal du være en del af Zeppelins historie i fremtiden?

Zeppelin Danmark. Vi skaber løsninger – sammen.

#zeppelintagerdighånden

 

 

Læs mere om Cat 323 gravemaskine