Sådan bruger du krøjestop på din Cat gravemaskine

Cat gravemaskine med krøjestop øger sikkerheden markant

Du løsner sikkerhedshåndtaget og er klar. Løfter bommen og roterer lige så stille. Vi leger lige, at vi ikke må køre ind i 315. Derfor kører jeg lige om til 315. Jeg går ind her og trykker på afstandsgrænse og finder krøjestop højre, som jeg så aktiverer.

Nu kan vi høre en alarm, fordi vi er tæt på krøjestoppet. Når jeg kører væk, så stopper alarmen, men lige så snart, jeg kører tilbage til stop-punktet, lyder alarmen igen, og jeg kan ikke krøje længere.

Krøjestop kan indstilles venstre, højre, dybde, højde og rækkevidde. Der er mulighed for at indstille sikkerhedsstop, alt sammen ud fra maskinens undervogn. Flytter du undervogen, følger indstillingerne med.

Se hvordan du bruger krøjestop på din Cat gravemaskine i videoen her nedenfor.