Udvidet udvalg af Cat®-redskaber øger anvendelsesmulighederne til Cat minigravere og cat rendegravere

Cat tiltrotator TRS

Caterpillar lancerer en række nye Cat®-redskaber til rendegravere og minigravere, hvilket øger disse maskiners anvendelsesmuligheder. Det nye udstyr er robust og pålideligt og spænder bl.a. over nedrivnings- og sorteringsredskaber, Cat Tiltrotatorer og høvle.

Sorteringsgrab

Med de nye G306- og G308-modeller udvider Cat nedrivnings- og sorteringsgrebslinjen, som er specielt designet til henholdsvis 5- til 6-tons og 7- til 10-tons hydrauliske minigravere. De nye redskaber udmærker sig inden for affalds-, genbrugs- og krævende materialehåndteringsopgaver, hvor der kræves præcis materialeplacering.

Cat tilt rotator – TRS

Den første udvidelse af hydrauliske redskaber til Cat Tiltrotator (TRS) produktfamilien, de nye Cat G206 og G208 Multi-Purpose Gribe udvider gribeteknologien i kombination med TRS6 og TRS8 modellerne til 5- til 10-tons hydrauliske minigravere. Disse modeller tillader maksimal manøvredygtighed med TRS-tilbehør.

Kontakt os på 7025 2211 for at høre nærmere, eller udfyld formularen her nedenfor.

#zeppelintagerdigihånden

Cat-logo-usp

Eneforhandler

Zeppelin Danmark er eneforhandler af Caterpillars maskiner i Danmark, Grønland og Færøerne.

usp-maskiner

+ 100-vis af maskiner

Caterpillar er verdens største producent af entreprenørudstyr, hvorfor vi kan tilbyde markedets bredeste produktudvalg.

rental-usp

Stor udlejningsafdeling

Har du brug for entreprenørmaskiner i en kortere eller længere periode, så har vi en stor udlejningsafdeling. I tillæg til entreprenørmaskiner fra Caterpillar udlejer vi alle former for udstyr der bruges på en moderne byggeplads.