Vestforbrænding får ny Cat 906 gummihjulslæsser

Zeppelin Construction leverer ny Cat 906 til Vestforbrænding

Vores demonstratør Stig Nielsen og distriktschef John Tops har netop afleveret en ny Cat 906 til Vestforbrænding.

Maskinen er udstyret med massive, punkterfrie dæk, 20km/t gearkasse, centralsmøresystem, Tuchel kost og opsamler, vandtank samt skovl og pallegafler. Ligeledes er der monteret et miljøfilter på taget. Vestforbrænding skal bruge maskinen til at feje pladsen og til opgaver med haveaffald.

Den helt nye førerkabine er rummelig, støjsvag og komfortabel, og giver maskinføreren 360° udsyn. Med et multifunktionsjoystick til løfte- og vippefunktionerne og en digital monitor med soft  touch knapper til individuelle tilpasninger, får maskinføreren en arbejdsdag i maskinen, som er mindre stressende og belastende for kroppen. Sikkerhed og førerkomfort er i top.

#zeppelintagerdigihånden

VESTFORBRÆNDING

Vestforbrænding er Danmarks største affaldsselskab. Selskabet er ejet af 19 sjællandske kommuner, og Vestforbrænding tilbyder løsninger inden for indsamling og behandling af affald samt levering af fjernvarme og elektricitet til disse kommuner.

Vestforbrænding blev grundlagt i 1970 og har i mere end 50 år omdannet affald til energi. Hovedkontoret og kraftvarmeanlæg ligger i Glostrup, hvor hovedparten af de godt 350 medarbejdere arbejder. (www.vestfor.dk)

Vestforbrænding får ny Cat 906 gummihjulslæsser