Vil du gerne være mere frisk og veloplagt efter en lang dag i din gravemaskine?

Er komfort vigtig for dig? Det tror vi, at det er. Vi tænker, at det betyder rigtig meget…Og med den nye Cat 306 gravemaskine får du en endnu mindre trættende arbejdsdag.

Selv efter mange timer i en Cat 306 mini gravemaskine, vil du opleve, at du ikke på samme måde som tidligere er udbrændt og træt, når du slukker for maskinen og kører hjem for at holde fri.

Justerbare støtter til dine håndled eller styring af maskinen med joystick i stedet for med håndtag og pedaler. Blot to eksempler på, at du ikke kan undgå at komme til at holde af din nye Cat 306 gravemaskine. Og som bonus. At du vil føle dig mere frisk og veloplagt efter en lang dag i din gravemaskine.

Og det gælder for alle vores next gen entreprenørmaskiner. Gravemaskiner, læssemaskiner, dumpere, dozere, og skridstyrede læssemaskiner på bånd eller hjul. Sammen med Caterpillar tager vi dig i hånden og leverer de mest innovative maskiner, der findes på markedet.

Læs mere om maskinen, få et tilbud og bestil den til levering med en finansieringsaftale inden 31. december 2022, og du får den første måneds leasingydelse til 0 kr.