Zeppelin udvider standarealet på Kloakmessen

Besøg os på Kloakmessen 25.-26. januar 2024

Entreprenør Emil Støy (billedet) købte en Cat 301.8 minigravemaskine. Og det kan vi godt forstå 🙂

Zeppelin udvider standarealet på Kloakmessen

En over dobbelt så stor stand byder gæsterne velkommen til Zeppelins stand på Kloakmessen.

Zeppelin har været med som udstiller lige siden den første kloakmesse. Og gennem tiden har Zeppelin oplevet stor interesse for den meget populære to tons gravemaskine – Cat 301.8, som dog har været alene på standen gennem årene.

– Men vi har selvfølgelig flere maskiner, der passer perfekt til kloakerings- og entreprenøropgaver. Derfor udvider vi standen og får dermed plads til tre maskiner. De to minigravemaskiner Cat 301.8 og 302 samt læssemaskinen Cat 906 på omkring 6 tons, siger marketingansvarlig Lars Poulsen, Zeppelin Construction.

Cat 301.8-302-gravemaskine-cat-906-læssemaskine

Det er dog ikke maskiner det hele. Standen vil naturligvis være bemandet med produktspecialister og sælgere, der alle står klar til en god maskinsnak.

– Vores motto er, at ”vi tager vores kunder i hånden”. Og med det mener vi bl.a., at sælgerne forstår og taler samme sprog som kunderne. De lytter til kundens udfordringer og behov og sammensætter den rette maskinløsning sammen med kunden, siger Lars Poulsen.

Cat maskinerne leveres med mange smarte og værdifulde teknologier. Men hvad nytter det, hvis man som maskinfører ikke ved, hvordan man skal bruge dem?

– Vi har af samme årsag etableret vores democenter i Skejby med moderne undervisningslokaler. Og lige uden for døren kan maskinføreren prøve maskine og teknologier af i praksis sammen med vores dygtige instruktører. Vi står klar på standen til at forklare og fortælle om mulighederne for en undervisningsdag på democentret. På democentret tager vi maskinføreren i hånden, så han er klar til at bruge maskinen straks efter leveringen, siger Lars Poulsen.

Nye Zeppelin skovle
Zeppelin skovle - Zeppelin Construction
Zeppelin er nu i stand til at levere skovle i eget Zeppelin navn. Det kan du også høre mere om på Kloakmessen.
Læs her, hvad entreprenør Emil Støy synes om Cat 301.8 minigravemaskinen

Zeppelin tager dig i hånden

Har du af og til svært ved at falde i søvn? Det kan vi godt forstå. Der er mange ting at holde styr på, når man arbejder som entreprenør.

Hvor koster det at grave ud til en kloak, et stykke landevej eller en byggegrund? Og hvad gør du, hvis du nu får et nedbrud på en eller flere maskiner?

Zeppelin Danmark er officiel forhandler af Caterpillar i Danmark. Vi tilbyder dig  Danmarks bedste mekanikere. Danmarks bedste kvalitet. Og Danmarks bedste service- og teknologiløsninger.

Vi lytter til dine behov og ønsker og skaber sammen en fælles forståelse for muligheder og rentable løsninger.

Og lever vi ikke op til dine forventninger. Så ring, skriv eller kom forbi. Så finder vi ud af det – sammen. Vi sætter pris på de nære relationer og det tætte samarbejde.

Vi tilbyder dig fremtidens maskiner og et service set-up, der giver dig ro i maven og en rolig nattesøvn.

Zeppelins historie går helt tilbage til 1908, hvor Ferdinand Graf von Zeppelin grundlagde Luftschiffbau Zeppelin. Det, som du formentlig kender som en Zeppeliner – et luftskib. Siden 1954 har Zeppelin været officiel forhandler af Caterpillar og beskæftiger i dag cirka 10.000 medarbejdere på verdensplan.

Skal du være en del af Zeppelins historie i fremtiden?

Zeppelin Danmark. Vi skaber løsninger – sammen

Zeppelin tager dig i hånden