EPG Produkter

Har du en stabil strømforsyning?

Hvis du arbejder i forsyningssektoren eller er storforbruger af strøm, ved du at en stabil strømforsyning er altafgørende for din forretning. Uden strøm er I sårbare og kan ikke opfylde de krav jeres kunder stiller. En pålidelig strømforsyning er således yderst vigtig. Unødig nedetid noget der skal undgås – og det uanset om du arbejder i et datacenter, i industrien eller i sundhedssektoren.

CATERPILLAR-GENERATORER GIVER ET SOLIDT GRUNDLAG

En god nødstrømsløsning starter med et solidt grundlag. Alle Caterpillars dieselgeneratorer opfylder de strengeste standarder når det kommer til pålidelighed, holdbarhed og brændstofforbrug. Og naturligvis overholder Caterpillars generatorer de internationale emissionsstandarder. Med Caterpillar-generatorer er du sikret den pålidelige energikilde, du har brug for.

GODT GENNEMTÆNKTE LØSNINGER

Uanset om du har brug for et nødstrømsanlæg, solpaneler eller en samlet løsning for din energiforsyning, forsyner vi dig med en stabil energikilde. Men vi gør mere end det. Et team af eksperter hjælper og guider dig under hele processen. Vi sørger for alt fra design og installation til vedligeholdelse. Du kan stole på, at vi holder din forretning kørende.

Kontakt os
3512C_Overview_contact_page
Dieselgeneratorer / dieselgeneratorsæt
CG132B-single-unit
Gas generatorsæt
XQP100_Genset_ModernHex_High_25_1
Mobile generatorsæt

TRYK FOR AT FINDE DIN KONTAKTPERSON I SALG

ELLER UDFYLD OG INDSEND NEDENSTÅENDE FORMULAR FOR AT FÅ INFORMATIONER ELLER ET TILBUD

Se, hvordan vi opbevarer dine data klik her.
reCAPTCHA is required.

Dieselgeneratorer / dieselgeneratorsæt
Gas generatorsæt
Mobile generatorsæt