Nedgravning af diverse forsyningsledninger betyder, at nyt asfalt skal udlægges i de opgravede render

Asfaltudlægger fra Cat løser mangeårigt problem

Munck Asfalt har en særlig afdeling i virksomheden, som primært beskæftiger sig med reetablering af asfalt på villaveje. Når entreprenørerne har gravet render i vejene for at nedlægge forsyningskabler og rør, så kommer Munck Asfalt efterfølgende og gør vejene klar igen med nyt asfalt.

 

Denne typer opgaver indebærer ofte, at asfaltudlæggeren skal kunne lægge asfalt helt ind til fortovskanten i de opgravede render. En sådan maskine har Cat produceret i flere år. Tilsyneladende i al ubemærkethed for de fleste i branchen. Men nu har Munck Asfalt netop indkøbt en Cat 255 asfaltudlægger, som er det eneste produkt på markedet med denne særlig funktion, som Munck Asfalt efterspørger.

 

- Vi har meget ”rende arbejde”, og vi har længe været på jagt efter en maskine, der kunne løse den type af opgaver. Men uden held. Der fandtes ingen maskiner på markedet, der kunne hjælpe os med at løse dette problem. Så vi har selv været i gang med nogle ”ole opfinder løsninger”, lige indtil vi opdagede Cats asfaltudlægger, siger maskinchef Klaus Nielsen, Munck Asfalt. 

 

Inden Munck kom så langt, havde man kigget på videoer, brochuremateriale og generelt afsøgt markedet for at finde en maskine, der kunne opfylde netop disse behov. Hos Munck var det således Klaus Nielsen, der gik i forhandling med Pon Equipment for at finde den rette løsning.

- Vi blev præsenteret for forskellige modeller. Så nogle animationsfilm af maskinen og kunne se, at den monterede sidelægger passede til vores behov, og så slog vi til. Pon Equipment rykkede hurtigt med klargøringen, var gode til at hjælpe os i gang og nu kører den så på en af dens første opgaver i Lystrup, siger Klaus Nielsen.

Munck Asfalts efterspørgsel falder samtidigt sammen med, at Pon Equipment netop opruster på asfaltområdet i Danmark. Med et stærkt service og specialist set-up og med maskiner velegnet til det danske marked.

 

- Den er perfekt til lige præcis den type opgave, som vi løser her på villavejene i Lystrup, hvor vejene er gravet op i den ene side. Her kan vi bruge sideudlægger udstyret optimalt, siger projektleder Martin Boutrup, Munck Asfalt.

 

Vi møder ham, mens sjakket bliver introduceret til maskinen af Mads Pontoppidan, som er Pon Equipments specialist på området. Mads Pontoppidan har været med hele vejen med råd og vejledning og er ude sammen med asfaltholdet for at give dem den bedste opstart med maskinen.

 

 

Læs andre artikler

zeppelin-cat news februar 2022.png
Læs Zeppelin-cat NEWS februar 2022
zeppelin-cat-news-august-2021.jpg
Læs Zeppelin-cat NEWS august 2021
brugt-udstyr.png
Se vores store udvalg i brugt udstyr

Læs andre artikler

zeppelin-cat news februar 2022.png
Læs Zeppelin-cat NEWS februar 2022
zeppelin-cat-news-august-2021.jpg
Læs Zeppelin-cat NEWS august 2021
brugt-udstyr.png
Se vores store udvalg i brugt udstyr

Hold dig opdateret på nyheder 

 

Modtag vores nyhedsbrev, og vær altid opdateret på nyheder, produkter og events. 

 

Hvilket selskab, vil du have nyheder fra? *
Kontakt os
  • Call
  • Arrow

Ring til os

 

Ring vedr. entreprenørmaskiner

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

 

Ring vedr. motorer og generatorer

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

Send en e-mail

 

Vi svarer indenfor 24 timer.

 

Hvordan skal vi kontakte dig? *