Maskinfører Matti Jakobsen (tv) og direktør Frank Schou Kruse

3. generation hos Nordkysten kører fremtiden i møde i nye Cat maskiner

Lige bag ved virksomhedens adresse i Gilleleje arbejder to Cat gravemaskiner. Her etablerer virksomheden 10 såkaldte ”slambede” til opbevaring af slam fra rensningsanlæg på et areal på omkring 12.000 m2.

 

Begge Cat maskiner – en 325FCR og en 326F – blev indkøbt i 2017 efter nøje overvejelser. Markedet for entreprenørmaskiner blev grundigt undersøgt, før valget faldt på netop disse to maskiner.

 

Maskinfører Matti Jakobsen med 16 års erfaring i virksomheden fik til opgave at afsøge markedet og indhente tilbud.

 

Da 326´eren skulle have justeret og udskiftet en ventil, kunne Nordkysten konstatere, at Pon Equipments service levede op til det lovede.

– Jeg ringer kl. 23.00 og to timer senere er jeg kørende igen, siger Matti Jakobsen.

 

Matti Jakobsen opstillede en række ønsker til udstyr, som alle er blevet opfyldt. Han kører selv mest i 326´eren, og den er fx leveret med 16 led lygter, EC30 rotortilt og tonede ruder og kompressorhorn.

 

– Jeg er meget tilfreds med vores indkøb. 326´eren har en god komfort, er stærk og meget støjsvag. Og så har jeg også fået flyttet båndstyringen fra pedalerne op i joystikket. Jeg har en gammel skade i mit højre ben, så løsningen med joystikket giver mig helt andre og bedre arbejdsforhold i mit daglige arbejde i maskinen, siger Matti Jakobsen.

 

325´eren har nu kørt omkring 2.000 timer, mens 326´eren snart runder 750 timer. Løbende opfølgning og dialog gør, at Nordkysten oplever en stigende gensidig tillid mellem dem som køber og Pon Equipment som forhandler.

– John Tops (distriktschef, red.) holder løbende kontakt til os, og vi oplever, at vi både bliver hørt og set og ikke glemt, selv om der er gået mange måneder siden, vi købte maskinerne, siger Frank Schou Kruse.

 

Frank Schou Kruse er 3. generation i virksomheden. Hans farfar etablerede Nordkysten i 1959. Herefter overtog hans far virksomheden i 1980, og siden 2013 har Frank Schou Kruse stået i spidsen for firmaet. Og Matti Jakobsen er såmænd også 3. generation. Både hans morfar og onkel har været i Nordkysten før ham.

 

– Vi beskæftiger omkring 250 dygtige og kompetente medarbejdere. Sammen med vores moderne materiel og maskiner gør det os i stand til at udføre vores arbejde i meget høj kvalitet. Vi udfører blandt andet kloakering, klimasikring, fjernvarme og vandledninger for en række faste kunder som fx Ørsted, siger Frank Schou Kruse.


Hold dig opdateret på nyheder 

 

Modtag vores nyhedsbrev, og vær altid opdateret på nyheder, produkter og events. 

 

Hvilket selskab, vil du have nyheder fra? *
Kontakt os
  • Call
  • Arrow

Ring til os

 

Ring vedr. entreprenørmaskiner

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

 

Ring vedr. motorer og generatorer

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

Send en e-mail

 

Vi svarer indenfor 24 timer.

 

Hvordan skal vi kontakte dig? *