Cat 301.8 er så langt foran alle andre maskiner i denne størrelse, siger Benjamin Madsen.jpg

CAT 301.8 MINIGRAVEMASKINEN IMPONERER MASKINFØRERNE

Cat 301.8 minigravemaskinen imponerer maskinførerne

 

Cats nye minigravemaskine fra next generation linjen – Cat 301.8 - får topkarakterer. Det viser en ny undersøgelse, som Zeppelin Danmark har foretaget.

 

Lige nu drager minigravemaskinen på demotur og er til kristisk vurdering hos forskellige maskinførere jævnt fordelt i hele Danmark. Tilbagemeldingerne herfra taler sit tydelige sprog. Maskinførerne er imponerede.

 

Indfrier forventningerne
Maskinførerne giver maskinen karakter blandt andet i forhold til ydeevne, komfort, kvalitet og design. De kan give karakter fra 1 – 5, hvor 1 er meget utilfreds og 5 er meget tilfreds. 20 maskinførere har indtil nu prøvekørt maskinen, og alle 20 maskinførere giver maskinen 4 eller 5 i deres bedømmelse.undersøgelse.jpg

 

- Vi ser en meget tydelig bekræftelse på de forventninger, vi som leverandør havde til maskinen inden lanceringen. Vi kan se, at Cat har lyttet til kunderne og derefter designet en helt ny maskine fra bunden med nye funktioner, som giver mening og værdi for kunderne. Blandt andet joystickstyring og tippebar kabine. Vi kan konstatere på baggrund af vores undersøgelse, at Cat har ramt rigtigt, siger marketingkoordinator Lars R. Poulsen, Zeppelin Danmark A/S.

 

En af de kunder, som har prøvekørt maskinen, er Benjamin Madsen fra B.M. Grave og Anlæg i Roskilde. Han blev hurtigt overbevist og har efterfølgende købt maskinen inkl. trailer. Leveret med blandt andet aircondition, LED lamper, Tiltman fæste med hydraulisk hurtigskifte samt skovlpakke.

 

En minigraver også til store mennesker
- Maskinen er så langt foran alle andre i denne størrelse. Nu er jeg også en person på 2 m, og så er det genialt bare at kunne afmontere styrestænger og pedaler. Det giver så meget mere plads i kabinen, når de er væk, og jeg kan køre den med joystikket, siger Benjamin Madsen.Cat 301.8 er så langt foran alle andre maskiner i denne størrelse, siger Benjamin Madsen.jpg

Benjamin Madsens gamle chef sagde stop for godt et år siden, og så tog Benjamin Madsen springet som selvstændig.  Firmaet beskæftiger sig med belægning, afretning, kloakering og ellers alt i graveabejde.

 

- Til disse typer opgaver er det super godt, at jeg kan tilpasse indstillingen af hydraulikken individuelt til, hvordan jeg bedst kan køre maskinen i forhold til hastighed og responstider, lyder det fra Benjamin Madsen.

 

Efter en kort demo købte Benjamin Madsen både maskine og trailer.jpg

 Læs mere om maskinen og få et tilbud.

 

 Klik her

Hold dig opdateret på nyheder 

 

Modtag vores nyhedsbrev, og vær altid opdateret på nyheder, produkter og events. 

 

Hvilket selskab, vil du have nyheder fra? *
Kontakt os
  • Call
  • Arrow

Ring til os

 

Ring vedr. entreprenørmaskiner

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

 

Ring vedr. motorer og generatorer

 

Du kan kontakte os mellem kl. 7:00 - 16:00 (fredage til kl. 15:30)

Send en e-mail

 

Vi svarer indenfor 24 timer.

 

Hvordan skal vi kontakte dig? *